Årsprogram

Der inviteres særskilt til det enkelte arrangement. Tilmelding sker fra siden “Arrangementer”

Program 2021

November 2020:
Da vi i denne vanskelige Coronatid ikke kender betingelserne for afvikling af arrangementer vil der for nedennævnte være mange uafklarede ting. Detaljeret program for den enkelte aktivitet vil blive meldt ud i god tid. I enkelte tilfælde kan det blive nødvendigt med aflysning.

 Januar: Pigeaften. A F L Y S T

Onsdag d. 10. feb. kl. 19.30.
Afstemningsfest på Folkehjem.   A F L Y S T

Aftenen er arrangeret af ”De Seks Foreninger” taler, musikalsk
underholdning, fællessang samt kaffebord.
Endeligt program er under udarbejdelse og vil blive fremsendt senere.

Marts. A F L Y S T 
Fælles bus til Flensborg. Vi skal besøge Flensburger Brauerei. Vi får et moderne  produktionsanlæg at se med efterfølgende smagsprøver af øl samt en ”Schnitzel”

AprilA F L Y S T
Går turen til Skrydstrup, hvor vi besøger Fighter Wing – F16 – redningshelikopter m.m. Der afsluttes med dagens ret i kantinen.
ObsFormiddags arrangement!

Maj: Besøg på Sprogø m.m.

Maj: Årets skovtur i Haderslev Dyrehave.
Her får vi en guidet rundtur i dyrehaven med orientering om hjortevildtet og baggrunden for deres tilstedeværelse. Efterfølgende køres der til Ridehuset i Haderslev, hvor man serverer dagens ret.

Juni. Fælles arrangement med Borgerforeningen. Vi mødes med dem på Historiecenter Dybbøl, hvor er der guidet rundvisning. Vi fortsætter herfra til rest. Colosseum i Sønderborg. Her vi skal nyde Kong Frederiks livret. Der er bustransport.

September Fugleskydning for herrer på skydebanen i Bolderslev. Som afslutning spiser vi sild og skipperlabskovs i Marineforeningens fine lokaler i Aabenraa.

Oktober: Besøg på Moesgård Museum m.m.

Søndag d. 7. november kl. 19.00. Generalforsamling på Folkehjem. Afsluttes med Frederiksklubbens store lottospil.

December:. Julearrangement