Årsprogram

Der inviteres særskilt til det enkelte arrangement. Tilmelding sker fra siden “Arrangementer”

Program 2020 

Onsdag d. 29. jan. Pigeaften på Damms Gård, Felsted,Tema: lær at brygge en god kop kaffe (Barista-kursus) med ”De Glemte Kager” som tilbehør.

Mandag d. 10. feb. kl. 19.30. Afstemningsfest på Folkehjem.Aftenen er arrangeret af ”De Seks Foreninger” og pga. 100-året for genforeningen er der planlagt et spændende arrangement med taler, musikalsk underholdning, fællessang samt kaffebord.
Endeligt program er under udarbejdelse og vil blive fremsendt senere.

Torsdag d. 26. marts. Fælles bus til Flensborg. Vi skal besøge Flensburger Brauerei. Vi får et moderne produktionsanlæg at se med efterfølgende smagsprøver af øl samt en ”Schnitzel”

Søndag d. 17. maj. Musik tur til Vejle. Her skal vi se musicalen ”MAMA MIA” med de mange kendte sange – Dancing Queen, The Winner Takes it All med fl. Besøge ”Fjordens Hus” med rundvisning. Projektet der er tegnet af Olafur Eliasson.

Onsdag d. 27. maj. Foregår årets skovtur i Haderslev Dyrehave. Her får vi en guidet rundtur i dyrehaven med orientering om hjor-tevildtet og baggrunden for deres tilstedeværelse. Efterfølgende køres der til Ridehuset i Haderslev, hvor man serverer dagens ret.

Torsdag d. 11. juni. Er der fælles arr. med Borgerforeningen. Vi mødes med dem på Historiecenter Dybbøl, hvor er der guidet rundvisning. Vi fortsætter herfra til rest. Colosseum i Sønderborg. Her vi skal nyde Kong Frederiks livret. Der er bustransport.

Fredag d. 4. september kl. 16.00. Fugleskydning for herrer på skydebanen i Bolderslev. Som afslutning spiser vi sild og skipperlabskovs i Marineforeningens fine lokaler i Aabenraa.

Torsdag d. 8. okt. Går turen til Skrydstrup, hvor vi besøger Fighter Wing – F16 – redningshelikopter m.m. Der afsluttes med dagens ret i kantinen.
Obs: dette er et formiddagsarrangement!

Onsdag d. 28. oktober kl. 17.00 rundvisning på Campus, Campusallé 20, 6200 Aabenraa

Søndag d. 1. november kl. 19.00. Generalforsamling på Folkehjem. Afsluttes med Frederiksklubbens store lottospil.

Søndag, den 6. december. Julearrangement – nærmere følger!