Årsprogram

Der inviteres særskilt til det enkelte arrangement. Tilmelding sker fra siden “Arrangementer”

Program 2021

November 2020:
Da vi i denne vanskelige Coronatid ikke kender betingelserne for afvikling af arrangementer vil der for nedennævnte være mange uafklarede ting. Detaljeret program for den enkelte aktivitet vil blive meldt ud i god tid. I enkelte tilfælde kan det blive nødvendigt med aflysning.

 Januar: Pigeaften.

Onsdag d. 10. feb. kl. 19.30. Afstemningsfest på Folkehjem.
Aftenen er arrangeret af ”De Seks Foreninger” taler, musikalsk underholdning, fællessang samt kaffebord.
Endeligt program er under udarbejdelse og vil blive fremsendt senere.

Marts. Fælles bus til Flensborg. Vi skal besøge Flensburger Brauerei. Vi får et moderne produktionsanlæg at se med efterfølgende smagsprøver af øl samt en ”Schnitzel”

April: Går turen til Skrydstrup, hvor vi besøger Fighter Wing – F16 – redningshelikopter m.m. Der afsluttes med dagens ret i kantinen.
ObsFormiddags arrangement!

Maj: Besøg på Sprogø m.m.

Maj: Årets skovtur i Haderslev Dyrehave.
Her får vi en guidet rundtur i dyrehaven med orientering om hjortevildtet og baggrunden for deres tilstedeværelse. Efterfølgende køres der til Ridehuset i Haderslev, hvor man serverer dagens ret.

Juni. Fælles arrangement med Borgerforeningen. Vi mødes med dem på Historiecenter Dybbøl, hvor er der guidet rundvisning. Vi fortsætter herfra til rest. Colosseum i Sønderborg. Her vi skal nyde Kong Frederiks livret. Der er bustransport.

September Fugleskydning for herrer på skydebanen i Bolderslev. Som afslutning spiser vi sild og skipperlabskovs i Marineforeningens fine lokaler i Aabenraa.

Oktober: Besøg på Moesgård Museum m.m.

Søndag d. 7. november kl. 19.00. Generalforsamling på Folkehjem. Afsluttes med Frederiksklubbens store lottospil.

December:. Julearrangement